سوندادراری در منزل 26720218

ساخت وبلاگ

خدمات سوند ادرار در منزل برای بیماران  ، سالمندان و افراد ناتوان به علت های مختلفی انجام میشود مانند تکرر ادرار ،عدم توانایی در کنترل ادرار ،اندازه گیری جذب و دفع بیمار و موارد دیگر.

سایز لوله مخصوص سوند ادرار هم نسبت به سن ، جسه و اندازه مجاری ادراری بیمار متفاوت است و از شایع ترین عوارض استفاده از خدمات سوند ادرار میتوان به تنبلی مثانه نام برد.

مجموعه درمان یاب با اعزام پرستار به منزل خدمات سوند ادرار در منزل را در بهترین شرایط همراه با پیشرفته ترین تجهیزات استریل شده انجام میدهد که تجهیزات این کار به طور معمول هر 15 روز یکبار باید تعویض شوند.
سونداژ ادراری در منزل توسط موسسه آلام طب
مرکز پرستاری درمان یاب با داشتن مجوز رسمی از وزارت بهداشت خدمات پرستاری و مراقبت از بیمار در هر نوع شرایط و در هر زمان و مکانی را توسط بهترین و متخصص ترین پزشکان و پرستاران همراه با پیشرفته ترین تجهیزات ارائه میدهد.
سوند ادرار و کاتتر ادرار یک لوله ای باریک و انعطاف پذیر است که برای خارج کردن ادرار از مثانه بیماران که توانایی ندارند استفاده میشود که باید توسط پرستاران متخصص در این زمینه در شرایط خاص انجام شود وگرنه ممکن است مشکلاتی جبران ناپذیر مانند صدمه به دستگاه ادراری ، ناراحتی و عفونت داشته باشد.

از سونداژ ادراری برای افرادی که کنترلی روی تخلیه ادرار خود نداشته و یا دچار انسداد در مجاری هستند و بسیاری موارد دیگر استفاده می شود. جنس سوندها می تواند از لاستیک، پلاستیک پی وی سی و یا سیلیکون باشد.
انواع سوند ادرار
به طور کلی سوند ادرار به دو دسته دائمی و موقت تقسیم میشود و از نظر نوع ، محل قرار گیری و مدت زمان با یکدیگر تفاوت دارند.در ادامه به طور کلی با انواع سوند آشنا میشوید:
سوند دائمی
به شکل مدت دار در مثانه‌ ی فرد کار گذاشته می‌شود و برای استفاده‌ کوتاه‌ مدت و بلندمدت مناسب است. این سوند‌ها را با نام سوند فولی (foley Catheters) نیز می‌شناسند. روش گذاشتن سوند ادراری بلند مدت تقریبا مشابه سوند های کوتاه مدت می باشد و به این صورت است که، یک پرستار عمدتا از طریق مجرای ادرار این سوند را در محل خود قرار می‌دهد، گاهی نیز ممکن است از طریق ایجاد یک سوراخ در پایین شکم در ابتدای مجرای ادرار قرارش دهند. این نوع سوند به عنوان یک سوند داخلی شناخته می‌شود و در ابتدای خود حاوی یک بالن کوچک است که با مایعی خاص پر می‌شود تا جلوی خارج شدن لوله از بدن را بگیرد.

سوند موقت
یک فرد ممکن است تنها یکبار نیاز به استفاده از سوند داشته باشد. برای مثال ممکن است فردی پس از عمل جراحی تنها برای بار اول (‌خالی شدن مثانه) نیاز به استفاده از سوند داشته باشد، در این وضعیت برای بیمار سوند یکبار مصرف نصب می‌کنند. این سوند را می‌توان هم از طریق مجاری ادرار و هم از طریق سوراخ ایجاده در شکم، نصب کرد.

دیگر انواع سوند ها ادراری
سوندهای داخلی
در تمامی سوندهایی که نام برده شد، همیشه یک سر سوند خارج از بدن قرار خواهد داشت اما نوع دیگری از سوندها وجود دارند که هر دو سر آن در درون بدن فرد بیمار قرار گرفته و به آن سوند داخلی می گویند. از این سوندها هنگامی که در لوله های بین مثانه تا کلیه انسدادی وجود دارد استفاده می شود.
سوندهای بیرونی یا کاندوم شیت
این نوع از سوندها کاملا بیرون از بدن کار گذاشته می شود و تنها برای مردان مناسب است. از سوندهای  بیرونی تنها هنگامی استفاده می شود که فرد از نظر جسمی سالم بوده و تنها توانایی کنترل ادرار خود را ندارد. مانند بیمارانی که به زوال عقل دچار شده اند. همان طور که از نام این سوند پیدا است، مانند روکشی پلاستیکی با لوله به مجرای ادرار وصل شده و ادرار را به کیسه منتقل خواهد کرد.
سوندهای سوپراپوبیک
این سوندها توسط پزشک و با جراحی کوچکی کار گذاشته خواهند شد. این سوند از طریق سوراخ کوچکی که در زیر شکم ایجاد شده به مثانه وارد شده و کیسه آن با بانداژ مخصوصی به شکم بسته خواهد شد. این عمل در بیمارستان و با بیهوشی موضعی یا عمومی انجام خواهد شد.
سوندهای مسکن
کیسه ی این سوند ها با متصل شدن به پای بیمار ادرار را منتقل می کنند. در قسمت پایینی این سوندها دریچه ای وجود دارد که توسط یک شیر باز و بسته می شود. هنگام پر شدن کیسه، بیمار می تواند با باز کردن دریچه، عمل خالی کردن آن را به راحتی انجام دهد.

سوندهای یک راه یا مستقیم
این نوع تنها دارای یک راه برای تخلیه ادرار هستند. از سوندهای مستقیم زمانی که به گرفتن نمونه از مثانه نیاز بوده و یا مجاری ادراری تنگ است و نیاز به وارد کردن دارو دارد، استفاده خواهد شد.

سوندهای دو راه
همان طور که اشاره کردیم این نوع از سوندها دارای یک بالن برای نگه داشتن لوله ی سوند در داخل مثانه بوده و دارای دو راه یا کانال است. یکی از این کانال ها برای انتقال ادرار و کانال دیگر برای خالی و یا پر کردن بالن خواهد بود.

سوندهای سه راه
این سوندها برای شستشوی مثانه به کار می روند و برای خارج کردن لخته های خون و یا بافت های مرده استفاده می شوند. مانند جراحی های مربوط به اورولوژی و یا مثانه و...
دلایل استفاده از سوند ادراری در منزل
سوندادرار
 به طور گسترده برای تسکین و بهبود احتباس ادرارناشی از  انسداد آناتومیکی یا فیزیولوژیکی به دلیل بیماری های مختلف مانند بزرگی پروستات، عفونت ادراری، مشکلات عصبی، یبوست و… استفاده می‌شود. 
به عنوان وسیله ای برای نمونه گیری ادرار به روش تمیز(استریل)
اندازه گیری برون ده ادرار
به وجود آوردن محیط خشک برای بیماران مبتلا به بی اختیاری ادرار یا بیماران در حالت کما
قبل و پس از برخی اعمال جراحی
جراحی بر روی پروستات یا دستگاه تناسلی
اسکلروز چندگانه
آسیب نخاعی
دمانس
مزایا استفاده از سوند ادرار در منزل
با تخلیه مثانه ،سبب تسکین بخشیدن به مثانه پر و دردناک می شود
چگونگی عملکرد کلیه را نشان می دهد
مشکلات ادراری از جمله عفونت را مشخص می کند.
از مزایا و معایب سوند معده در منزل هم آگاهی داشته باشید تا در صورت بروز مشکلی در این مورد بهترین کار را انجام دهید.

معایب استفاده از خدمات سوند ادرار در منزل
بیمار ممکن است پس از برداشتن سوند احساس ناراحتی داشته باشد.به طور معمول، هرچه مدت زمان لازم برای استفاده از سوند بیشتر باشد، احساس ناراحتی در بیمار طولانی تر خواهد شد، به طوریکه ممکن است چندین روز در حین دفع ادرار احساس سوزش داشته باشد؛
ممکن است سبب ایجاد عفونت گردد، این عارضه معمولا زمانی رخ می دهد که سوند گذاری برای چندین روز یا چندین هفته به طول انجامد؛
ایجاد درد و آسیب بافتی، در صورتی که سوند را به طور ناگهانی و بدون خارج نمودن مایع موجود در بالون نگهدارنده سوند، خارج کنند.
نکاتی که روزانه هنگام استفاده از سوند ادرار در منزل باید رعایت کنید
قبل از کنترل و مراقبت از لوله ادراری دستهای خود را با آب گرم و صابون بشویید.
لوله فولی باید حتما هر 7الی 10 روز به روش استریل تعویض شود.
پوست دور مجرای ادراری و جدار سوند را حداقل روزی یکبار با آب گرم و صابون بشویید. همچنین هر بار پس از اجابت مزاج پوست اطراف مجرای ادراری و سوند را تمیز کنید.
کیسه ادرار را پایین تر از سطح مثانه قرار دهید.
از لباسهای زیر نخی و پنبه ای استفاده کنید تا از رطوبت در ناحیه تناسلی پیشگیری شود.
حداقل روزانه 8 لیوان مایعات بنوشید. این مایعات می تواند شامل آب، آبمیوه و شیر باشد. مصرف قهوه، چای و نوشابه را محدود کنید.
سوند فولی را تکان ندهید( نه به داخل مجرا هل بدهید و نه به سمت خارج آنرا بکشید) چون ممکن است باعث صدمه مجرای ادراری و خونریزی شود.
هنگام راه رفتن لوله سوند را در دست گرفته و کیسه ادرار را پایین تر از مثانه نگه دارید.
لوله سوند را طوری قرار دهید تا لوله روی هم پیچ نخورد و جریان ادرار متوقف نشود.
هنگام خوابیدن در تخت، کیسه ادرار پایین تر از سطح بدن باشد و اگر تخت بیمار چرخ دارد، مراقب باشید تا کیسه ادرار به زیر چرخ گیر نکند.
 

زمان تعویض سوند او کیسه ادرار
تعویض سوند ادرار

در صورتیکه بیمار دچار انسداد نشده و جریان ادرار برقرار باشد و نشت و عفونت ادرار وجود نداشته باشد، باید حداکثر ۱۴ روز پس از جایگذاری، سوند ادراری داخلی(فولی) تعویض شود.

کیسه ادرار باید حداقل هر هشت ساعت و قبل از اینکه کیسه ادراری پر شود تخلیه شود. حداکثر ظرف مدت ۳ روز باید کیسه ادراری تعویض گردد.

در صورت رویت خون در کیسه ادرار، قطع یا کاهش جریان ادرار و نشت ادرار باید بررسی تخصصی سوند ادراری صورت گیرد ودر صورت لزوم تعویض یا خارج سازی انجام شود.

کاندوم شیت معمولا به صورت روزانه تعویض می‌گردد، اما در برخی از برندها امکان استفاده حداکثر تا ۴۸ ساعت پس از جایگذاری وجود دارد.

در ادامه با ما همراه باشید تا از روش های دقیق و اصولی خارج کردن سوند ادرار آگاهی داشته باشید.
تعویض سوند ادرار
شما بیماران عزیز در هر ساعت و هر مکانی در صورت نیاز به تعویض سوند ادرار میتوانید از خدمات تعویض سوند ادرار در منزل مجموعه ما استفاده کنید.پرستاران متخصص ما علاوه بر اینکه با مهارت عمل سوند گذاری و تعویض سوند در منزل را انجام می‌دهند، آموزش لازم را برای نگهداری از آن نیز فراهم می‌کنند.

اصلا نگران عفونت یا عوارض دیگر استفاده از سوند ادرار در منزل نباشید زیرا پرستاران ما مجرب هستند و همراه با تجهیزات پیشرفته و بهترین روش ها کار خود را انجام میدهند.
روش اصولی خارج کردن سوند ادرار در منزل
دست­های خود را با آب گرم و صابون بشویید.

برای خارج کردن راحت‌تر سوند، ادرار موجود در آنرا تخلیه کنید.
برای خارج کردن سوند در یک حالت (پوزیشن) راحت قرار بگیرید.
دستکش‌ها را بپوشید و لوله‌ی سوند را تمیز کنید.
دریچه ی بالون سوند خود را مشخص کنید.
باد بالون سوند را خالی کنید.
سوند را بردارید.
بررسی کنید که سوند سالم باشد.
سوند استفاده شده و کیسه‌ی ادرار را دور بیندازید.
اطمینان حاصل کنید که بعد از خارج کردن سوند حالتان خوب و سالم هستید.
نشانه‌هایی که می‌تواند دال بر التهاب یا آلودگی باشد را بررسی کنید.
زمانی که به حمام می‌روید زمان را در نظر بگیرید.
مایعات را زیاد بنوشید.
بدانید که هدف از خارج کردن یک سوند چیست.
در صورتیکه برای مدت زمان طولانی به سوند نیاز دارید، سوند خود را مرتباً تعویض کنید.
در صورتیکه دچار اثرات جانبی ناخواسته‌ای شده‌اید، سوند خود را بردارید.
در چه مواقعی باید با پزشک یا مراکز درمانی مورد نظر تماس بگیرید
درد در مثانه یا اطراف محل سوند
تغییر در رنگ یا بوی ادرار
ایجاد لخته‌هایی که در لوله سونداژ یا در کیسه آن دیده می‌شوند
یک تغییر قابل توجه در میزان ادرار منتقل شده
قرمزی، التهاب و یا ترشحات در اطراف محل سوند
رفتار‌هایی مانند گیجی ممکن است ناشی از عفونت بدن باشد
نشت ادرار در اطراف لوله لوله کاتتر
افزایش درجه حرارت بدن که می‌تواند نشان دهنده عفونت باشد
اگر شما بیماران عزیز با مشکلی مواجه شدید و با ما تماس گرفتید،ما خدمات ویزیت پزشک در منزل را به صورت رایگان به شما ارائه میدهیم.
هزینه خدمات وصل ، تعویض و خارج کردن سوند ادرار در منزل
اگر توانایی خروج از منزل یا نصب سوند ادرار در منزل را دارید میتوانید از خدمات سوند در منزل مجموعه ما یعنی چتر فیروزه ای استفاده کنید زیرا با این روش در وقت و هزینه خود صرفه جویی میکنید و ما نیز خدمات خود را با قیمت های مناسب ارائه میکنیم.

هزینه خدمات سوند ادرار بستگی به مواردی مانند نصب سوند ادرار ، تعویض سوند ادرار ، خروج سوند ادرار ، نوع سوند ادراری ، موقعیت مکانی مقصد و مدت زمان استفاده از خدمات دارد.

لازم بذکراست: کلیه مطالب و موضوعات ذکرشده دراین سایت جنبه اطلاع رسانی داشته و هنگام تماس ارتباط شما عزیزان به اپراتور وصل شده و بر اساس شرایط اعلام شده از طرف مخاطب موضوع شما به واحد مربوطه ذیصلاح ارجاع داده خواهد شد و از طریق نفرات و گروه مربوطه پیگیری صورت خواهد گرفت خداراشاکرهستیم به پاس این موهبت الهی وبا تلاش وهمکاری کادر اداری و گروه های خدماتی ذیصلاح پس ازسالها تلاش و تجربه و سابقه ای درخشان توانسته ایم اعتمادی محکم در راستای خدمات رسانی در سطح استان بر پایه صداقت وتعهد کاری و مسولیت پذیری بیافرینیم.

نمونه گیری خون در منزل,ازمایش خون در منزل,۰۹۱۲۷۱۱۷۲۸۵,۲۲۳۷۷۷۱۶منطقه سعادت اباد و شهرک غرب...
ما را در سایت نمونه گیری خون در منزل,ازمایش خون در منزل,۰۹۱۲۷۱۱۷۲۸۵,۲۲۳۷۷۷۱۶منطقه سعادت اباد و شهرک غرب دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : darmanyab بازدید : 137 تاريخ : چهارشنبه 11 فروردين 1400 ساعت: 16:01